Hálaadó szentmisére gyűltek össze a Regina Mundi-templomban a Szent Margit Római Katolikus Óvoda apróságai családjaikkal és az óvó nénikkel június 2-án.

László Dezső atya, az intézmény lelki igazgatója, beszédében hangsúlyozta, büszkén vállalhatják a szülők, hogy gyermekeiket katolikus óvodába járatják. Itt szerető közösségre találnak, és biztonságban tudhatják a kicsiket. Megtanulnak imádkozni, és a keresztény értékek szerint élni, egymást segíteni. Fontos azonban, hogy a családban is keresztény szellemben neveljék a kicsiket, jó példát mutatva, hiszen a gyermek első és legfontosabb hitoktatói a szülei.

Somogyi Eszter, az intézmény vezető óvónője, áttekintette az elmúlt év főbb eseményeit, emlékeztetve a kicsinyeket a sok közös élményre. Név szerint felsorolta azokat, akiktől el kell búcsúzniuk, mert szeptembertől már komoly iskolások lesznek, de remélte, hogy a többieket ősszel jó egészségben, szép nyári élményekkel gazdagodva látja viszont.

Dezső atya is megköszönte az óvónők elkötelezett nevelői munkáját, és jó pihenést kívánva búcsúzott tőlük a következő nevelési év kezdetéig.

D. A.

ovismise záró 2016. 007 ovismise záró 2016. 022 ovismise záró 2016. 029 ovismise záró 2016. 038

 

Comments are closed.



Ugrás az oldal tetejére »