Beszámoló négy kerület cserkészeinek táborozásáról a Veszprémi Főegyházmegyében.

Két hete még javában zajlott a csapattábor, a Szőce-rét gyermekinek nevetésétől visszhangzott, dolgos kezek munkálkodtak a körletek és egyéb tábori építmények megalkotásán, baráti beszélgetések zajlottak le és az étkezések előtt finom ételek illata árasztotta el konyha környékét.
Kiváló és tartalmas tábort élhetett meg mindenki, aki részt vett ezen a táboron az idei nyáron is. Remek tábori körletek és építmények készültek, a másik csapattal szervezett közös délutánon sok új barátság született. A túránkon és portyánkon a természetben barangolva a fiatalok megerősödtek a friss levegőn, majd jutalmul a Balatonba csobbanhattak egyet. A tábortüzek gondosan tervezettek és jól kivitelezettek voltak. Mindenki nagyon örült, amikor több régen látott csapat tag is csatlakozott a táborhoz. Vendég volt még Csernai Balázs atya is, aki Istennel való mindennapi kapcsolatról beszélt.

Minden jelenlévőt büszkeséggel töltött el, mikor Miklós kiscserkész fogadalmat tett, így mindnyájunkra, hogy ismét megújíthatták fogadalmunkat. 3 Sastoll külön próba sem maradt el, ketten sikeresen teljesítették is a kihívásokat.

Köszönet minden szervező munkájáért, hogy egy rendkívül tartalmas és jó hangulatú tábort sikerült megszervezniük, ahol mindenkinek fülig érő mosoly volt az arcán minden nap.
Köszönet a szülők segítségéért is és a bizalmat, hogy erre a 8 napra a cserkészek gondviselő kezeikre bízták gyermekeiket.

Varga Bálint
Táborparancsnok, Csst.

 

Comments are closed.



Ugrás az oldal tetejére »