A Veszprémi Főegyházmegye Hitoktatási Irodája 2021/2022 tanévben, Rajz- és alkotópályázatot hirdetett 6-18 éves hittanosai számára, melynek témája a Szent Család volt.  Olyan egyéni munkákat vártunk, amelyben a fa, mint alapanyag megjelenik az alkotásokban.

A pályázat során több száz nagyon gyönyörű alkotás érkezett. A gyerekek és segítőik fantáziája, ügyessége lenyűgöző volt! Számos gyönyörű rajz mellett, képek, fából készült alkotások, fafaragványok, gyufaszálból és spatula felhasználásával; faforgácsból, ceruzafaragványból, termésekből készült művek; nemezeléssel készült térben is kiemelkedő alkotások érkeztek be.

A beérkezett pályaműveket bíráló bizottság véleményezte, és korosztályonként hirdetett győzteseket. A legsikeresebb művek alkotóit oklevéllel, ajándékcsomaggal jutalmazzuk, melynek díjátadó ünnepsége Búcsúszentlászlón lesz a Hittanos Találkozón, 2022.május 21.-én, melyre szeretettel várunk mindenkit.

 A beérkezett pályaművek online módon megtekinthetőek lesznek az ünnepélyes díjátadás után a Veszprémi Érsekség oldalán.

Szívből gratulálunk mindenkinek, aki a Veszprémi Főegyházmegye Hitoktatási Irodája által meghirdetett Rajz-és alkotópályázaton részt vett és az iskolai feladatain felül lelkesen készítette a kincseket!

Veszprémi Főegyházmegye – Rajz és alkotópályázat 2022. eredményei

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.



Ugrás az oldal tetejére »