Főegyházmegyénk családpasztorációs magazinját, a Családunk újság 2023/1 számát ajánljuk az Olvasók szíves figyelmébe. A kiadás alapjául a Szentatya látogatása szolgált. Dr. Udvardy György érsek úr is megosztotta a lapban ezzel kapcsolatos gondolatait. Utalt a pápalátogatás jelmondatára: „Krisztus a jövőnk. Csak Jézus Krisztus hozhatja el a megoldást minden emberi szenvedésre, problémára”. – írta. „Reméljük, hogy a Ferenc pápával való közös ünneplés és a találkozásból fakadó tapasztalat egész életünkben segít majd hitünk megvallásában!” –vallott vezércikkében Dr. Fodor János családreferens, a lap főszerkesztője.

A lapban találhatók írások a házasságra való felkészítésről, a veszprémi családos nagyböjti lelkinapról, érzelmi kötődésről, életvédelemről, a Toldi film ajánlásáról, a párkapcsolat fejlődéséről, monostori élményekről, a veszprémi élő passióról. Érdekfeszítő interjú olvasható Dr. Martos Levente Balázzsal, bemutatkozik a veszprémi Kovács házaspár, és ismertetjük a veszprémi családpasztorációról készült tanulmányt is.

Az újság megtalálható lesz a Veszprémi Főegyházmegye nagyobb plébániáin, illetve elektronikus formában a Főegyházmegye és a Családpasztoráció honlapján.

Home

 

Comments are closed.



Ugrás az oldal tetejére »