Veszprém városa izgalmas és meghitt eseménnyel készül az idei év Házasság hete rendezvénysorozatra, amely február 11-én veszi kezdetét.

Az eseménysorozat kezdetét egy ünnepi szentmisével indul, melyet február 11-én, 10 órakor tartanak az Árpád-házi Szent Margit templomban. A szentmisét Dr. Fodor János családreferens atya mutatja be, aki mélyen elkötelezett a családok és a házasságok támogatása iránt. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

A rendezvény központi elemei közé tartoznak az idei kisfilmek, melyek minden nap 18 órakor kerülnek ki a média felületekre. Ezek a rövidfilmek tanúságtételek a szeretetről, a házasságról és a családról. A filmek érzelmes és inspiráló történeteken keresztül mutatják be a különböző házaspárok és családok életét, megosztva a nézőkkel a szeretet erejét és a hétköznapi örömöket.

A Házasság hete rendezvénysorozat Veszprém városát egy olyan időszakra varázsolja, ahol a szeretet és az elkötelezettség jegyében ünneplik a családokat. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, hogy együtt ünnepeljék a házasságot.

 

Comments are closed.



Ugrás az oldal tetejére »