A lesencetomaji Karitász Csoport valamint Tekenyén a Szent Anna Karitász Csoport tartott jótékonysági bált 2024. február 03-án.  A rendezvények célja nem csupán a kellemes időtöltés volt, hanem a rászorulók segítése és az életminőségük javítása.

A tekenyei esemény bevételét a helyi rászorulók számára fordítják, lehetőséget teremtve ezzel számukra a jobb életkörülmények elérésére. A lesencei csoport pedig egy balatonedericsi család számára gyűjtött adományokat az est folyamán, hozzájárulva ezzel a szolidaritás és segítségnyújtás nemes ügyéhez.

Az est során a résztvevőket számos megható köszöntő, színvonalas zenés és táncos előadások várták. A körülbelül 80 fős közönség vidám és jó hangulatú estét töltött együtt, miközben a tartalmas programokon keresztül erősödött a közösségi összetartozás érzése.

A jótékonysági bál nem csupán adománygyűjtési eseményként funkcionált, hanem a helyi közösség számára is egy olyan alkalomként, ahol az emberek összefogva, örömteli együttlétben részesültek. Az esemény nem csupán anyagi támogatást nyújtott, hanem a közösség szellemét is erősítette, hozzájárulva a helyi összetartozás és segítőkészség kultúrájának fejlődéséhez.

 

Comments are closed.



Ugrás az oldal tetejére »