Örömmel számolunk be arról, hogy a pápai Szent Anna Óvoda apróságai lelkesen vettek részt a veszprémi Szent Margit Óvoda által meghirdetett “Példaképünk Szent Margit” témájú rajzpályázaton.

A rajzpályázat célja nem csupán az alkotás örömének megélése volt, hanem az is, hogy a kicsik megismerjék és megünnepeljék Szent Margit életét és példamutató tetteit. A pápai Szent Anna Óvoda mindig is kiemelten fontosnak tartotta a kreativitás fejlesztését és a gyermeki képzelet szárnyalását. A rajzpályázaton való részvétel révén a gyermekek nemcsak rajzkészségeiket fejlesztették, hanem személyes kapcsolatba is kerültek egy olyan személlyel, aki a tisztelet, szolgálat és jócselekedetek példája lehet számukra.

Az óvoda számára különösen megható, hogy a kicsik milyen szép alkotásokkal rukkoltak elő, és büszkék vagyunk minden egyes résztvevőre. Ezek a rajzok nem csupán papírra vetett ecsetvonások, hanem a gyermeki lélek mélyről jövő üzenetei, melyekkel megmutatják, hogy Szent Margit inspirációja milyen szépen tud megjelenni a legkisebbek kreatív munkáiban.

Bízunk benne, hogy a jövőben is hasonló kezdeményezések segítik majd a gyermekeink fejlődését, és továbbra is örömmel ünnepelhetjük a kreativitásukat és a szeretetüket.

Középső csoport

  1. helyezett: Gombási Zselyke
  2. helyezett: Tóth Dániel
  3. helyezett: Polgár Mihály

Különdíj: Polgár Bernadett

Nagycsoport

  1. helyezett: Pintér Hanga Róza
  2. helyezett: Bauer Szonja
  3. helyezett: Farner Mira

Különdíj: Fuchs Lara Panna

Emléklapot kapott:

Bende Lilla, Kovács Tifani Zsanett, Ernei Sándor, Kollát Nóra, Józsi Rebeka

 

 

Comments are closed.



Ugrás az oldal tetejére »