BÓDI MÁRIA MAGDOLNA IMASZÖVETSÉG

Imaszövetségünk elsődleges célja Isten dicsőítése, az Őt megillető dicsőség megadása, továbbá a Veszprémi Főegyházmegye evangéliumi küldetésének támogatása, valamint, hogy egyre többen hordozzák közös ügyeinket imádságaikban.

A Bódi Mária Magdolna Imaszövetséget 2024. március 3-án alapította Dr. Udvardy György veszprémi érsek.  

Bárki tagja lehet, aki vállalja egy éves időtartamra a következőket: Naponta imádkozik egyházmegyénkért és a főpásztor, valamint a tagok szándékaira. Hetente legalább negyedórányi szentségimádást vagy Szentírásolvasást végez. Havonta legalább egy alkalommal önkéntes lemondást vagy böjtöt vállal. Lehetősége szerint részt vesz az egyházmegye valamelyik búcsújáróhelyén bemutatott ünnepi szentmisén. Keresi a rendszeres szolgálat lehetőségét saját plébániáján.

A Veszprémi Érsekség honlapján külön almenüben részletes ismertetés, imaszándékok, imádságok, Szentírásolvasás, szolgálat, böjt, zarándoklat, kapcsolatfelvételi lehetőség található.

A Bódi Mária Magdolna Imaszövetségbe jelentkezni online felületen, ill. a plébániákra eljuttatott jelentkezési lap postán történő beküldésével lehetséges.

A papi tagozat tagjai közé csak e-mail címre küldött elektronikus levélben lehetséges a jelentkezés.

A Veszprémi Főegyházmegye főpásztora minden hónap első szombatján szentmisét mutat be az Imaszövetség tagjaiért.

Imaszövetségi tagnak egy egyszerű regisztrációval lehet jelentkezni ide kattintva. Köszönjük jelentkezését!

Azon testvérek részére, akik nem tudnak itt regisztrálni, a plébánosukon keresztül egy adatlapon tudják jelezni csatlakozásukat az imaszövetséghez.

Kérünk mindenkit, népszerűsítse másoknak is ezt a lehetőséget, amely alkalmas lehet helyi részegyházunk egységének megerősítésére, az „egy szívvel, egy lélekkel állhatatosan” végzett imádság (vö. ApCsel 1,14) erejének megtapasztalására, és közös küldetésünk megvalósulásának előmozdítására.

RENDSZERES IMÁDSÁGOK:

HÉTFŐ    KEDD    SZERDA    CSÜTÖRTÖK    PÉNTEK    SZOMBAT    VASÁRNAP    NOVÉNA    KANONIZÁCIÓ

 

Comments are closed.Ugrás az oldal tetejére »