A mai napon ünnepélyesen elindult a Veszprémi Érsekség Hitoktatási Irodája által meghirdetett izgalmas eseménysorozat, amely része Dr. Udvardy György veszprémi érsek atya által meghirdetett Mindszenty 80 emlékévnek. 

Az országos hittan verseny elsődleges célja, hogy Isten Tiszteletreméltó Szolgája Mindszenty József és Isten Szolgálója Bódi
Mária Magdolna példáján keresztül a hittanosok megismerjék azokat az erényeket, amelyek példaként állhatnak a mai fiatalság és a jövő nemzedéke előtt.

Internetes Hittanverseny itt érhető el.

A lap-book készítő verseny arra hívja a diákokat, hogy Bódi Mária Magdolna megadott életrajza alapján (de máshol is utána lehet olvasni) készítsenek ötletes, szép kivitelezésű, de még inkább lényegre törő lap-book-ot, amiből könnyen megismerhetővé válik a fiatal, szent éltű lány élete, azok számára is, akik esetleg nem is hallottak róla. 

Lap-book készítő pályázatunk itt érhető el.

A fotó és videó készítő pályázat célja, hogy a tanulók megmutassák Isten Tiszteletreméltó Szolgája Mindszenty József és Isten Szolgálója Bódi Mária Magdolna megismerésén keresztül, hogy milyen pozitív hatással lehetnek az általuk megélt erények, mint a hit, remény, szeretet, hűség, kitartás, bátorság, önzetlenség, öröm stb. az ifjúság lelki fejlődésére.

Fotó és videó pályázatunk itt érhető el.

A kezdeményezés értékes lehetőség ad mind a tanároknak, mind a diákoknak, hogy együtt ünnepeljék hogy a tanulók megmutassák Isten Tiszteletreméltó Szolgája Mindszenty József és Isten Szolgálója Bódi Mária Magdolna megismerésén keresztül, hogy milyen pozitív hatással lehetnek az általuk megélt erények, mint a hit, remény, szeretet, hűség, kitartás, bátorság, önzetlenség, öröm stb. az ifjúság lelki fejlődésére.

 
 
 

Comments are closed.Ugrás az oldal tetejére »